gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Laos

Hilltribes, regenwoud en tempels

Wat Mai - Luang Prabang © Travelmarker ReizenLaos is zowel geografisch als politiek een van de meest geïsoleerde landen van Indochina. Sinds Laos zijn deuren vanaf 1990 langzaam voor de buitenwereld heeft opengedaan is het aantal bezoekers fors toegenomen. Laos is dan ook al lang niet meer een van de best bewaarde geheimen van Indochina, iets dat je snel genoeg zult merken in backpackerscentra als Vang Vieng en Si Pan Don.

Hmongvrouw © Travelmarker ReizenToch valt er nog genoeg te ontdekken als je niet bang bent het ongebaande pad op te gaan, waar je je niet meer kunt redden in het engels. Dat laatste is overigens geen enkel probleem. Laotianen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, en met handen en voeten-taal kom je in Laos een heel eind.

Waar je ook in Laos heen gaat, je gaat zeker genieten van de uitgestrekte regenwouden, schitterende rivieren en prachtige tempels.

Ook zeer bijzonder zijn de hilltribes van Laos, die in tegenstelling tot de bergvolken in de omringende landen nog nauwelijks contact hebben gehad met westerse toeristen.

Kaart Laos © Travelmarker ReizenLiefhebbers van ongerepte natuur worden in Laos op hun wenken bediend, maar ook als je geinteresseerd bent in een van de best bewaard gebleven culturen van Indochina kom je in Laos ruimschoots aan je trekken. Laos heeft een aantal zeer bijzondere boeddhistische en frans-koloniale bouwwerken, en een stad als Luang Prabang is terecht door Unesco opgenomen als 'World Heritage Site'.
De levensader van Laos is de machtige Mekong. Het is de belangrijkste transportader van Laos, en je zult hem reizend door Laos meermaals ontmoeten. Reizen door Laos betekent overigens reizen per rivierboot. Sinds een aantal jaren zijn ook de belangrijkere doorgangswegen van het land geasfalteerd, en raakt Laos meer en meer voor het toerisme ontsloten.

Stel je eigen reis naar Laos samen met Travelmarker Reizen

Stel je eigen reis naar Laos, Thailand en Cambodja samen met de bouwstenen, vliegtickets, autohuur en losse hotelovernachtingen van Travelmarker Reizen

Reisportals over Laos

Fraai vormgegeven reisportal over Laos.

Beknopte toeristische info van de Laotiaanse ambassade in de VS

Laatste nieuws over Laos

Website van de engelstalige Vientiane Times. Het laatste nieuws over Laos, ook uit andere media.
.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met Travelmarker Reizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land

 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal

 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie

 individuele rondreizen  bouwstenen
 groepsreizen

 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan

Stel zelf jouw reis naar Laos samen !   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl