gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Mexico

Zon, zee & oude culturen

Kabah © Travelmarker ReizenMexico is een enorm land met een grootte van de Benelux, West-Duitsland, Groot-BrittanniŽ, Frankrijk, Spanje en ItaliŽ samen. Het heeft woestijnen, vruchtbare laagvlaktes, woeste bergketens, vulkanen en tropische regenwouden. Er wonen 56 verschillende Indianenvolken die even zovele talen spreken, om nog maar te zwijgen van het grote aantal dialecten. Verschillende delen van Mexico zijn geÔndustrialiseerd en zeer modern ontwikkeld, andere delen zijn achtergebleven.

Mexico heeft iedereen wat te bieden, zowel de backpacker als de toerist op zoek naar luxe. Het land ontvangt zo'n 16.5 miljoen toeristen per jaar. Niet vreemd, want het is er bijna altijd mooi weer, de natuur is schitterend, de cultuur rijk en de geschiedenis nog erg zichtbaar aanwezig. Naast de relaxte levensstijl van Mexicanen, is het vanwege het culturele erfgoed absoluut de moeite waard om dit land in je reisplanning op te nemen. Alleen al de historisch interessante overblijfselen van de Maya-cultuur is voldoende. Tulum, midden in de regio Yucatan is een belangrijke plek op de Maya-kaart. Met een prachtig uitzicht over de Caribische Zee zit je hier voor zon, zee en strand ook niet verkeerd.

vakantieparadijs Cancun © Travelmarker Reizen In toeristische oorden is het goed toeven: luxe hotels, lekker eten, cocktails drinken, zwemmen en volop excursiemogelijkheden. Hoewel de toeristische infrastruktuur goed ontwikkeld is, zijn nog vele gebieden praktisch onontdekt. Naast ongerepte bossen en verlaten stranden telt het land talloze kleine dorpen, waar je als buitenlander een graag geziene gast bent. Het bussysteem is zo goed dat alle uithoeken van het land zonder al te veel moeite te bereiken zijn. En overal is wel een goedkoop hotel te vinden.

Hieronder staan een aantal sites met uitgebreide informatie over Mexico. Indien je naar een specifiek onderwerp zoekt bereik je dit meestal sneller door van het menu rechts gebruik te maken.

Laatste nieuws

Het meest relevante nieuws, verzameld uit de belangrijkste kranten van Mexico

.

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina landeninfonaar beginpagina land
 klimaat
 geografie
 flora &  fauna
 geschiedenis
 bevolking
 cultuur
 evenementen
 taal
 transport
 accommodatie
 culinair
 communicatie
 arrangementen
 groepsreizen
 activiteiten
 praktische tips
 bezienswaardigheden
klik hier om naar een ander land te gaan
   

                  

© 2019 www.travelmarker.nl