gedetailleerde informatie over diverse landen waar is de camping, wat kost deze kamer, hoe ruil ik een woning en nog veel meer..... alles over vluchten, vliegvelden, auto's, campers, motoren, treinen, metro's, bus- en bootreizen zoek een groepsreis, een cruise of een vlucht met hotel uitgebreide info en tips voor een actieve  vakantie ! tips over bagage, geld, reisdocumenten, gezondheid en nog veel meer ! zoek een nieuwsgroep, reisgenoot, reisverslag, fotoreportage, reisgids of landkaart !
Travelmarker Homepage

Communicatie

  reis door

Communicatie met het thuisfront

uithangbord in Cambodja © Travelmarker.nlVoor sommige reizigers een zaak van levensbelang, voor anderen iets waar ze zich zo min mogelijk mee bezig houden. Toch heeft de laatste groep een probleem wanneer het thuisfront hen wil bereiken met een zeer belangrijk bericht. Het internet heeft veel van de vroegere problemen om met thuis contact op te nemen weggenomen. Tegenwoordig doen mensen via een satelliettelefoon en laptop rechtstreeks op sociale media verslag van hun expeditie door het Amazonewoud, of de beklimming van de Mount Everest. Voor de iets minder high-tech reizigers bestaan de internetcafes, die de laatste jaren ook in minder ontwikkelde landen als paddestoelen uit de grond schieten. Zoals je vroeger naar het postkantoor ging om bij het loket post restante stapels brieven door te spitten, ga je nu naar het internetcafe om te kijken of er e- mail in je postbus zit, en stuur je direct antwoord terug. Ook is het inmiddels vanuit de meeste landen mogelijk om met je eigen mobieltje naar huis te bellen of gebeld te worden.

Info voor reizigers met een laptop, gsm of palmtop. Ook veel info over de laatste gadgets op het gebied van mobiele communicatie.

Bestel een laptop voor op reis

Bestel een voordelige laptop of desktop bij Dell.nl

Zoek per land naar kranten, tijdschriften, persdiensten, radio- en tv-zenders

Zeer complete site met links naar sites van alle mogelijke media van alle landen ter wereld. Achter de links wordt aangegeven wat de taal is die in de websites gebruikt wordt.


  reis door
.

Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers

naar menu tips tips
Ga naar deze pagina om je reisgegevens naar familie en vrienden te mailen

Bestel 'n vliegticket, hotelkamer en nog veel meer via Travelmarker

Zoek een voordelige
naar menu tipsvliegticket
naar menu tipslastminute
naar menu tipsreisverzekering

naar menu tipshotelkamer
naar menu tipsvakantiehuisje
naar menu tipscamping
naar menu tipsreisgidsen
naar menu tipsgolfreis naar menu tipscruise
naar menu tipshuurauto naar menu tipstreinreis
Doe het zelf met TMreizen !
naar beginpagina praktische tips
 handig op vakantie!
 online reserveren
 reisplanning
 budgettips
 cultuurshock
 taal
 bagage
 paspoort & visa
 douane
 communicatie
 geldzaken
 winkelen
 gezondheid
 risico's op reis
 reisverzekeringen
 vrouwen alleen
 reizen met kinderen
 reizen met huisdieren
 fotograferen
 filmen


   

              

© 2017 www.travelmarker.nl